BLOĞUMUZA HOŞGELDİNİZ

BLOĞUMUZ DÜZENLENME AŞAMASINDADIR.LÜTFEN YORUM GÖNDERİN

Bu Blogda Ara

Blog Arşivi


27 Şubat 2010 Cumartesi

YEMEKLER

 EN GÜZEL TATLARDA BULUŞALIM

6 yorum:

  1. İNŞALLAH BLOG OLUŞTURMA İŞİNİ ÖĞRENEBİLİRİM

    YanıtlaSil
  2. Canim yardimci oluruz bir ögrenmek istedigin bir sey varsa cakinmeden yazabilirsin bana bloguma sana urramani yazmissin .Bendeki ziyaretci sayacinin üzerini tiklayip rengini bloguna göre cecip kendi bloguna ekleye bilirsin.YAda bana hotmail adresini ve sifreni yaz bir kac saatligine ben yapabilirim bazi düzenlemeleri istedigin an sifreni degistire bilirsin ben senin istemedigin hic bir seyi bloguna kaydetmem.Bazi blog arkadaslarimizada bu sekilde yardimci oldum .

    YanıtlaSil
  3. canim blogunda benim icin bir yey oldugunu yazmissin .Ben yinede emin olmak istedim .ismimi hic göremedigim icin ne olabilir bir bakmaya geldim .Paylasirsan sevinirim.

    YanıtlaSil
  4. Canım,
    öncelikle aramıza hoş geldin. Blogun hayırlı olsun.
    Salatana yorum yazmak istedim ama yorum yeri gözükmüyordu. O nedenle buraya yazdım. Ellerine sağlık. Çok severim .
    Sık sık görüşmek dileğiyle,
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  5. minticiğim bloğumda olan ürünleri ben melikşaha aldım örnek olsun diye bloğa koydum....bebeğin altı aylıksa bloğumu tkakip et canım mağazaya gidip resimlerini çikip yayınlarım altı aylıkların aslında melikşah sekiz aylık ben iki yaş alıyorum sende bir ,birbuçuk yaş al bence bir ay sonra olmuyor alınanlar çünkü kızmı erkekmi bebeğin kız için olan modelleri görsen bayılırsın hepsi çok güzeller canım....görüşmek üzere..

    YanıtlaSil